top of page

Trening under corona

Oppdatert: 5. apr. 2021

Det er vanskelig for mange å holde motivasjonen opp under korona, men hva med noen tips om hvordan du kan holde formen eller til å med bedre den under strenge tiltak i samfunnet.


Selv har jeg lenge vært en forkjemper for tung styrketrening og høy intensiv utholdenhets-trening. At treningsentrene er stengt gjør ikke dette lettere, men det er noen ting man kan gjøre selv.


  1. Finn en sekk og legg noe vannflasker oppi, fyll sekken med så mange du klarer å kjør modifiserte knebøy, utfall, armhevinger osv.

  2. Ta på deg treningstøyet før du bestemmer deg helt om du skal trene eller ikke, så går du ut, begynner å gå. Se hvor beina tar deg akkurat denne dagen. Kanskje du til og med løper litt. Med andre ord, ikke sett så høye mål med økten alltid. Vent heller ikke på at motivasjonen skal komme til deg. Ikke sånn det fungerer.

  3. Betal en liten sum i måneden til en trener som kan følge deg opp via nett. Det viktigste en trener kan tilby i denne perioden er motivasjon til å trene. Samtidig kan du få effektive treningsplaner og kostholdsveildening om ønskelig av mange trenere. Det er dokumentert at å trene med en Personelig trener er mer effektivt enn å ikke gjøre det! Det er jo bra for oss personlige trenere, hehe. Online oppfølging i en periode som nå hadde ikke forundret meg om var enda mer effektivt, da det er enda lettere å være stillesittende når samfunnet går litt saktere.

Dette er enkle, men ganske effektive tips til å holde seg litt mer aktiv i en litt ekstra vanskelig periode. Det er også nå du trenger det. Lett å føle på litt negative følelser i en periode det er mørkt, kaldt og sosial distansering, men ikke la det stoppe deg, snart er det lysere tider.


58 visninger0 kommentarer
bottom of page