top of page

Om meg

hg

Jeg vedkjenner at dette bilde er litt blankt, men det var det beste jeg fant. Dette handler ikke om meg, det handler om å hvordan trening kan være et hjelpe middel til å komme i form og hvordan man mest effektivt kan få til dette. 

 

Hvorfor bør du velge meg som din personlige trener?

Min interesse for trening ledet til en bachelor i bevegelsesvitenskap på NTNU. Med mye spennende erfaring og ny kunnskap startet jeg på Master i "exercise physiology" også på NTNU. Det var her den virkelige forståelsen for fagfeltet kom og den dypere interessen for forskning og optimalisering av trening. Ikke alle trenger å ta en master innen trening, men det gir meg et fint perspektiv og innfallsvinkel til mange vanlige og mindre vanlige utfordringer innen helse og prestasjon. Nå tar jeg en bachelor i ernæring ved Oslo nye høyskole som gir et innblikk inn i et annet viktig fagfelt knyttet til kropp og helse. Jeg har opparbeidet meg flere års erfaring i bransjen og vet jeg kan hjelpe deg

Hva annet driver jeg med?

Jeg gjennomfører også fysiologiske tester. Det har blitt en hobby som jeg er veldig takknemlig for at også er jobben min. Det gir et unikt innblikk i din fysiske form og et solid grunnlag til å bygge treningen på. Det var under masteren jeg ble introdusert for fysiologiske tester og har vært fascinert siden. Trykk på siden over tester hvis du vil ha eller trenger mer informasjon. 

Vi snakkes!

Bilde av treningsfysiologen, Martin Siksjø Brevig
bottom of page