top of page

Forbrenningsutredning

Hva er dette?

Pris: 2300 kr

De fleste mennesker har ulik forbrenning. Under denne utredningen finner vi ut hvordan akkurat din forbrenning virker. Kanskje har du lav forbrenning, kanskje har du høy. Muligens forbrenner du fett dårlig, som gjør at du lurer på hva du kan gjøre annerledes!

Første test er i hvile, såkalt hvilemetabolisme. Dette er energien kroppen krever for å eksistere utenom aktivitet. Testen utføres liggende på en benk eller matte hos oss. For nøye resultat testes du mellom 07-09 på morgenen og etter 12-15 timers faste. Dette er ingen prestasjonstest, her skal du ikke gjøre noe mer enn å møte opp og følge rolige instrukser. Ut i fra denne testen finner vi ut om du har høy eller lav forbrenning, hvor mange kalorier den faktisk er på og hvor mange gram fett og karbohydrater du forbrenner i hvile.

For å få et enda mer helhetlig bilde vil det etterpå bli gjennomført en løpstest. Testen tar ikke lang tid og du blir ikke veldig sliten. Dette blir gjort for å se hvordan fettresponsen er på aktivitet. 

For 1500 kr i måneden i tillegg for du trenings- og kostholdsveiledning basert på dine resultater, samt ukentlig oppfølging.

Når du booker time hos meg får du en bekreftelses e-post med instruksjoner.

La kiloene rase!

Ta kontakt, så hjelper jeg deg med å nå dine mål.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page